Uw wasmachine laten repareren in de regio's van Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Amersfoort.

Reparatie van de vaatwasser is zo geregeld met de Witgoed Deskundige;
Is uw witgoedapparaat stuk?

- Geen voorrijkosten.
- 3 Jaar garantie.
- Gratis advies.
- Weekend service
(ook op zondag)

Vandaag gemeld, morgen hersteld. Bel vandaag nog!
085 - 06 53 767

Ik heb snel een monteur nodig

Contact opnemen

Reparaties van vaatwasser, afwasmachine, droger, koelkast en wasmachine.

Wij zijn deskundigen op het gebied van witgoedreparaties. Wij leveren een snelle en goedkope service voor de reparaties van bijvoorbeeld uw vaatwasser, afwasmachine, wasmachine, droger en koelkast. Vandaag gebeld, morgen hersteld. 

Witgoedreparaties

Blijft de koelkast stinken, zelfs na een grondige schoonmaak? Lekt de vaatwasser of sluit de deur van de droger niet goed? Dan wilt u dat u snel geholpen wordt. Want niemand zit te wachten op een stapel borden die alleen maar hoger wordt of een wasmand die uitpuilt. Onze monteurs zorgen dat ze uw witgoed weer snel aan de praat krijgen en de problemen worden verholpen. We repareren alle witgoedmerken. 

Reparatie wasmachine

In ieder huishouden moeten de kleren gewassen worden. Een kapotte wasmachine is dan niet heel handig. Schakel onze monteurs daarom snel in.

Reparatie droger

Bij witgoedreparaties hoort uiteraard ook de reparatie van uw droger. Belt u aan het begin van de dag? Dan kunnen we misschien zelfs nog dezelfde dag langskomen.

Reparatie van de vaatwasser/ afwasmachine

Vermijd een stapel border en aangekoekte pannen wanneer de vaatwasser/ afwasmachine kapot gaat. De Witgoed Reparateurs komen snel uw kant op als u contact met ons opneemt. 

Reparatie koelkast

Zonder werkende koelkast wordt het lastig om eten lang te bewaren. Zuivel, groenten en fruit, maaltijden van de dag daarvoor: ze zijn langer houdbaar in de koeling. Een koelkast die kapot is, zorgt daarnaast ook voor nare luchtjes. Schakel ons in voor een snelle koelkastreparatie